Monday, September 22, 2014

The Versatile Blogger Award

Assalamualaikum.

Big thanks to Fadh Leyani for giving me this Award. ihiks :) 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rules.
If you are nominated, you’ve been awarded the Versatile Blogger award.
  •  Thank the person who gave you this award. That’s common courtesy.
  •  Include a link to their blog. That’s also common courtesy — if you can figure out how to do it.
  •  Next, select 15 blogs/bloggers that you’ve recently discovered or follow regularly. ( I would add, pick blogs or bloggers that are excellent!)
  •  Nominate those 15 bloggers for the Versatile Blogger Award — you might include a link to this site.
  •  Finally, tell the person who nominated you 7 things about yourself.
copied from here.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

15 cool & awesome Bloggers

4) Eeqa
12) Asha Lya

Ok. Senarai di atas adalah 15 Blogger yang aku pilih for this award. Big Thanks kalau mau melayan and Sorry kalau menyusahkan. Ala.. faham je kalau busy or malas. hehe.

Then, Let's proceed to next step. Kat bawah ni adalah 7 Fakta tentang diri aku. Hee~ Rajin-rajinkanlah baca. Aku rasa aku dah tulis ringkas sangat dah tu. :)

7 Facts About Me

1) Mula berkecimpung dalam dunia Blogger since 2012.
2) Kelam kabut tapi sebenarnya suka benda yang organized.
3) Pendiam tapi pandai bercakap (fakta ambil dari characteristic org yg lahir bulan Sep) Haha.
4) Lebih suka mee&roti berbanding Nasi.
5) Nasi Lemak bukan pilihan untuk Breakfast/Lunch/Dinner. Not my fav actually.
6) Ignorant and selalu org kata feelingless (utk yg dah betul2 kenal kot)
7) Favourite Cartoon adalah Mickey Mouse.

Ok. Done!

p/s: Kalau ada yang tag for liebster award, nanti-nanti eh... tunggu kalau ada free time lain kali. Hehe XD... kalau lama-lama tak ada tu, sama ada lupa/malas or busy tahap gabann. maaf.

Thanks for reading. ^-^

10 comments:

  1. thanks for tagging me hajar... check it out here kayh.. keep in touch.. :)
    http://feycasnowie.blogspot.com/2014/08/7-things-about-fiffe-feyca-versatile.html

    ReplyDelete
  2. thanks tag. nadyya ade ade bt entry ni. jom baca ;)
    http://loveneddy.blogspot.com/2014/08/7-things-about-cik-nadyya-versatile.html

    ReplyDelete
  3. thanks ye tag akak. nanti akak buat entrinya :)

    ReplyDelete
  4. thanks sinuha. akan diusahakan sebaik mungkin. sama mcm awak juga, sibuk tahap gabannnnnnnn! all the best utk study!

    ReplyDelete
  5. Redhoooooo bila di tag hehe.... buatnya tak tau bila lagi ye Nuha

    ReplyDelete
  6. Thanks tag! Tapi saya dah buat~ Hehe, silakan baca. ^_^
    Klik sini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry, sila buang tanda " di akhir link ya. :3

      Delete
  7. haaa..sama la kte, suka mickey mouse..:D

    ReplyDelete