Saturday, September 27, 2014

Paris Souvenier Giveaway By JINDRISSKA

Assalamualaikum.

Haiii. *senyum seindah mentari*
Di pagi yang indah dan segar, (baru balik jogging tauu...*eksyensiked)

Aku nak join contest ni. Yoohoooo! Sebab contest ni macam tertarik menarik dia memang de'bomb. *nyanyi rentak ruffedge,



Syarat2 penyertaan:

  • Follow blog JINDRISSKA ni. (Kalau dah follow, skip je syarat ni.)
  • Buat satu entry bertajuk "Paris Souvenirs Giveaway by JINDRISSKA!!" , letak banner, copy syarat2 penyertaan dan backlink ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.
  • Wajib tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang. (Kalau kawan tuh dah di-tagged, janganlah tag diorang lagi. Kesian diorang dapat notification banyak2. Heheheh.)
  • Lastly, letakkan link entry korang dalam ruangan komen kat bawah ni. Siap!


GIVEAWAY BERAKHIR 28 OKTOBER 2014
(jam 11:59 tengah malam, waktu Malaysia)


Senarai hadiah untuk dimenangi:
  • Hadiah Utama          : 20 x keychain Eiffel Tower
  • Hadiah Sampingan  : 3 x poskad Eiffel Tower
  • Hadiah Saguhati      : 3 x maps Paris 2014

hah, senang kan ? so, siapa yang nak join tu bolehlahh buat sekarang. So, aku dengan baik hatinya nak tag 3 orang Blogger yang comellzz.. Tadaaa~


#ni kali ketiga aku join GA. Yang dulu, tak dapat.. xde rezeki. Sobs. :'( Harap2lah ni dapat. Bahahahhaa. *mintaksimpati. K. Gurau je.

See ya!

13 comments:

  1. gud luck sinuha
    ayu dtg singgh dr segmen yang same
    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/09/paris-souvernirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen n gud luck.
    singgah sini dari segmen yang sama...^_^

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen n gud luck.
    singgah sini dari segmen yang sama...^_^

    ReplyDelete
  4. best of luck! =)

    http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/09/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  5. all the best ya! insyaallah kalau rezeki awak mesti dapat punya.

    ReplyDelete
  6. Good Luck..
    singgah dari Segmen yang Sama
    http://khudri2337.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete
  7. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Singgah follow sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  9. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/paris-souvenirs-giveaway-by-jindrisska.html

    ReplyDelete