Saturday, January 17, 2015

Aktiviti selepas exam sem 5

Assalamualaikum.

wiwiwiwiwiwi. Dah habis exam! tapi hari ni baru nak update blog.
Busy lah katekan? --tak tahulah busy kebendanya lepas exam, tapi sedar-sedar dah berganti hari dah. Cepat betul masa berlalu.

Aku habis final exam 13hb Januari (Selasa). Habis je exam terus makan Ayam Penyet,Dah plan lama dah dengan kengkawan gegirls kite *gegirls tu pronounce gediks sikit* BHAHAHAHA!

Pastu, kitorang gi Carrefour. Sheshoping sikit.



Malamnya, aku sleepover rumah kawan aku layan cerita "Manisnya Cinta Di Cappadocia". Esoknya layan movie lagi kat rumah aku. Part ni special sikit sebab sewa LCD,15LE satu malam. So, aku dengan rajinnya bentang saratoga--amik selimut bantal--Haha. Syiok! Bukan senang nak rasa ruang tamu macam panggung wayang.


Hari ini aku sibuk siapkan perihal journey winter break aku. Aku pergi tukar duit, check email,kemas barang etc..

Haa~ Nak tau aku pergi jalan-jalan ke mana? Jangan lupa nantikan travelogue aku.. Tunggu~~~
*Ayat jet-jet promo sikit. Huhu

Okay, Bye. 

10 comments:

  1. Waaaa. syioknya! ala-ala panggung wayang gittew :3 bestnya akak gi jenjalan

    ReplyDelete
  2. syoknya berjalan lepas habis exam. berjalan ke mana pula kali ni?


    jemput singgah ke blogshop kami.
    kami menjual blouse, maxi dress & jubah yang cantik-cantik.
    kami turut menjual perfume original (tester & miniature)

    ReplyDelete
  3. Seronoknyaa ya dah abis exam. Sama la dulu saya pon lepas abis exam je ada je nak shopping bagai and yg xleh lepas mesti khatam movie sampai lebam. Hehe

    ReplyDelete
  4. Mesti seronok giler dah abis exam :)
    Selamat rehat2kan minda ye...

    ReplyDelete
  5. wahh bestnye pasang LCD. kitorang kalo adik-beradik sume ade kat rumah kdg2 tido depan tv bawak bentang toto sume. best....

    ReplyDelete
  6. amboi sinuha. siap sewa lcd lagi tu. kemahin syok. selamat bercuti yeaaa. :D

    ReplyDelete
  7. Datang intai Sinuha lepas rindu :)

    ReplyDelete