Saturday, December 27, 2014

Sinuha pemenang #mylipstyle contest by Lip Ice?

Assalamualaikum.

Korang, korang, korang,,,

Ingat tak blogpost yang aku minta tolong korang vote aku dalam satu contest Lip Ice ni.
Yang ni---> Vote SINUHA for #mylipstyle contest by Lip Ice

Applying my Lip Ice Colour Gloss  ^_^


Aku fikir aku tak menang tau, sebab bila je Page Lip Ice announce winner, nama aku tak ada pun dalam senarai. Obviously. -__-

Hak Hak Hak. XD
Memang aku tak considered as Winner pun.
Tapi kannnn,
Rupa-rupanya........

Jeng. Jeng. Jeng.

Aku check page Lip Ice JEK tapi e-mail aku tak check!

So, setelah sekian lama, aku pun buka email aku and...

 tadaaaaa!!!



Sebenarnya, aku memang dah terpilih as one of the winner pun untuk join that party tapi pasal aku ni bukan jenis orang yang selalu check email. Maka, aku tak tahu pun Pihak Lip Ice dah email aku untuk bagi details.

Bila baca email ni, due date pun dah lepas. So, terlepaslah peluang. hehe.

Tapi, sebenarnya, memang aku tak akan dapat pergi pun.. sebab tengah musim belajar kan? Memang taklah nak balik Malaysia semata-mata benda ni.

But, anyway.
Thanks Lip Ice for the opportunity and thanks sesiapa yang vote aku for this contest.
Sayang kengkorang sesangatlah. Memang mewarna-warnikan hidup aku macam crayon.
*hugssikit*

Pengajaran utk diri sendiri:
If masuk apa-apa contest, jangan lupa check email, messages, whatsapp and etc.
Bukan bila masuk contest je, Rajin-rajinkan diri check semua tu, supaya orang senang nak reach and communicates.

Ok.
Toodles. :)


6 comments:

  1. Apapun, tahniah sinuha! Clap 3X
    Hari ni akak singgah blog sinuha asyik clap2 je kan...

    ReplyDelete
  2. ha itu lah, sy pun pernah jgak jadi macam tu. hehe.
    apa2 pun tahniah :D

    ReplyDelete
  3. Yeyyyyy..alhamdulillah tahniah ye..

    ReplyDelete