Monday, December 29, 2014

Day 30: Perkara menarik yang saya berbangga tahun ini

Assalamualaikum.

30DaysChallenge-Day30

Tajuk hari ketiga puluh adalah:

Perkara menarik yang aku berbangga tahun ini.

Setelah seharian berfikir, aku rasa pasal Lip Ice kot, eventhough tak considered as winner tapi bolehlahh dari tak ada benda nak cerita kat korang kan?

Bolehlah terjah di entry ini dan ini.

Haaa!! Selain itu, *ilhamtetibadatang*-berlatarkan bunyi "ting" 




Aku dapat join ALDT which is Alexandria Dental Team.
One organization yang bertujuan melahirkan seorang pelajar yang kompeten dan proaktif. <--- Ayat dalam pamplet panjang, tak hafal lah pulak.
LOL. Gila skema kan nak hafal ayat dalam pamplet!

Nanti-nanti, bila aku ada masa yang freeee~ aku cerita ea pasal ALDT ni.

Just tunggguuu~ hehehe.





4 comments:

  1. cite lah pasal ALDT tu..tingg datang lah idea..hee..cute je awk ni :)

    ReplyDelete
  2. Citer la...akak tak tahu pulak apa itu ALTD..heheh

    ReplyDelete