Monday, May 19, 2014

Music Band Mana Yang Korang Minat?

Assalamualaikum.

Dulu kan.. Masa sekolah menengah, I was sooo into Jonas Brothers. Semua Music Video dia aku tengok. Siap yang Video Chat dengan fans dia pun aku stalk satu-satu. Tak lupa juga, HP Nokia express music aku, aku letak wallpaper budak tiga orang tu. MP3 Playlist, xpayah cakaplah kann? 

Tapi, malangnya masa zaman sekolah menengah. My circle of friends, tak minat pun Jonas Brothers. Siap kata lagi "Siapa dorang tu?" and all my excitement jadi macam "Owh, Okay....."

Just nak bagitahu, Atika suka UNIC and Nina suka Dr. Fazley. Which is aku tak faham, apalah ada sangat dengan Dr. Fazley tu sampai Nina menggila sangat. pfft~  

*Pastu, bila dorang tak minat JB, nak touching. Kawan jenis apalah aku ni kann?



Tak ingat bila. Aku slow sikitlah pasal JB ni. Sekarang pun Kevin dah kahwin, Joe pun dah serabai sikit dah. Nick,still awesome macam dulu. hehe *ingat zaman tengok video hiccup Nick pun boleh buat aku senyum melebar.

Tapi tu semua zaman sekolah menengah dululah. 



Sekarang mungkin zaman One Direction naik, sebab selalu je aku dengar dorang sebut pasal 1D ni which is aku tak stalk sangat. Tadi, masa bosan-bosan aku dengar sikit playlist dorang dekat youtube, and comment aku: 

Bolehlaaa~~ 


So, Apa band yang korang minat ? 

12 comments:

  1. dorang bukan yang berlakon sekali dalam camp rock tuh kan ? ke silapp ! warghh.. minat jugak lah sihh.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. Dorang berlakon dalam cerita tu. haha! Sep!! samalah kita :D

      Delete
  2. kak sally nak kena jawab ke..? -___-'' hahahaha..

    p/s : Maroon 5! Adam Levine~ **melting**

    ReplyDelete
  3. erhhh dulu pun kite minat dgn jonas brother. hihi high five! but now dah kureng sikit kot. Cause skrng ni minat dgn group kpop. tapi tak terlalu minat. just so so~ hihi

    ReplyDelete
  4. yus dulu minat jugak dengan jonas brother masa sekolah rendah.
    siap tengok cerita jonas tu dekat disney tiap minggu. sekarang ni biasa je.
    1D pun dengar2 je lagu diaorang, bolehlah. yus sekarang ni minat exo jah :))

    ReplyDelete
  5. Fiza minat ngn band dan penyanyi korea.. k-pop.. hehe..

    ReplyDelete
  6. Dulu minat juga dengan Jonas Brothers. Sekarang ni, layan Super Junior dengan EXO.

    ReplyDelete
  7. Huhuhu zaman akak sekolah dulu, BSB. Nampak sgt akak ni dah masuk zon purba :)

    ReplyDelete
  8. I minat sangat-sangat kat 1 DIRECTION....hehe

    ReplyDelete
  9. one republic and the wanted..their vocal is superb...

    ReplyDelete
  10. banyak . sume lagu layan . universal

    ReplyDelete