Thursday, May 8, 2014

How I Spend My Spring Break [2014]

Assalamualaikum.


Datinzz wannabe.
      Now, Suhu dekat Egypt 23Degree. Actually, panaslah jugak. Hari tu ribut pasir dah melanda. Pintu balkoni bilik aku tak tertutup dek angin yang terlalu kuat. Aku amik jalan tahan dengan sekotak buku (berat woah!), kotak makanan dan meja study. Alhamdulillah, dapat tidur dengan aman malam tu. Walaumacammanapun bilik aku tetap berdebu juga tapi tu tak pe,,, problem kecil. Kita kan ada satu gadget yang dipanggil Penyapu.XP Lullzz.

    Pointnya, Berzamankan baru aku nak post?! Sekarang dah Summer tapi aku baru nak cerita macammana aku spend spring break aku. hmm,,,JAP!Sebelum tu sedih jap. :(  Sebab janjinya spring break dapat Seminggu tapi rupanya dapat sehari je. Chincha boyyaa! hampa nak relax.

Dekat Sini Pantai pun kena bayar. T_T Kat Malaysia, Semua pantai free aje. :(
   Kitorang decide Picnic and mandi pantai.

Banyak catch up stories with Le girls. 
Menu pagi tu : Mushroum Soup+Roti, Cheesy Wedges, Popia 

Lepas je, dah settle down. Apa lagi. Menuju ke airlah. Dah masuk tu,, Sejuk dia... Perghh! Kalau boleh nak naik balik pantai. Tak sanggupnye. Macam Ice. Kitorang expect air dah suam-suam arh sikit.

Gambar dari Sony Xperia Z1 kepunyaan Nada. 

Pasal Nada punya hp boleh masuk air. Lagi jakunlah kitorang. Ambil gambar tak henti-henti. Memang penat bergambar je kenghejenye hari tu.  Posing Sana- Posing Sini. *Aceh. bajet model je. 
Tapi sebenarnya, kalau korang baca entry aku yang pasal 7 Effective Ways to Keep Your Memories Alive tu kann? haaa~ korang akan fahamlah. Kalau korang tak faham pun, buat-buat faham.

Alaaa~~~Kesianlah pulak kalau tak faham. 
Pointnya disini, Aku nak cakap yang aku jenis orang yang buat jugalah benda-benda tu. Yelah, aku kan jenis orang yang suka mengabadikan kenangan. Acehwah!!

Lepas tu kann... lepas tu kannn....
Aku dah tak tau nak cerita apa lagi... Owh, Haa! Kitorang balik dalam pukul 10lebih pagi. Pastu, order delivery KFC. Pastu, lepak-kenyang-tidur ^_^

Okay. Tu jelah nak story morry.



Thanks For Reading.

Toodles~

13 comments:

  1. Bestnya. Pantai mana ni kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pantai dekat sini. Nama dia Ma'murah. :)

      Delete
  2. waah beznya...pantai 2 cantik n pic lam air 2 mmg terbaik hee :)

    ReplyDelete
  3. Kannn? Macam teringin je nak beli Sony Z1 tu...

    ReplyDelete
  4. Bestnya belajar dkt luar negara :) Done follow ur blog :)

    Do you mind to follow my blog back? awksweetgitu.blogspot.com =)

    ReplyDelete
  5. seronok belajar dkt negara org yer..:-)

    ReplyDelete
  6. pantai pun kena bayar. mahal takkk? tapi tempat dia cantekk.

    ReplyDelete
  7. siap ada pagar lagi pantai , huhuu . besttt je :)

    ReplyDelete