Monday, May 12, 2014

Blogbuster : Oral B Supernova 3

Assalamualaikum.

Semalam petang, baru aku sedar aku diproposed oleh nuffnang untuk blogbuster Oral B. Ini kali pertama tau. Teruja aku baca syarat-syarat dia walaupun sebenarnya tak tahu sangat apa ke benda blogbuster ni.

Blogbuster ni rupanya adalah tawaran yang diberikan oleh nuffnang kepada nuffnangers yang setuju untuk run expandable ads. *akulah tuu~

Mula-mula aku endahkan aje sebab tahu sekarang tgh musim exam, tapi dalam hati teringin juga sebenarnya nak  buat video 10saat tu.hmm,

Lepas tu, Tak tahu kenapa. Malamnya tu aku terfikir..

"Apa kata cuba je?" 

So, aku pun tekadlah buka account nuffnang aku untuk check balik. End up,

penendang padu pada diri. :(

Due date dia 20April!
Hampeh! Aku beriya perasan 20May.
Alahai, ape pasal lah baca tu tak teliti oiii. Bagi harapan palsu je. Dahlah Duta dia Lisa Surihani. Sedih sikitlah. *acehhh



Hmm, Tak pe je sebab aku happy First Time dapat blogbuster. Wiwiwiwiwiwi XP.
Plus, aku faham ini maksudnya bukan rezeki.

P/S: Nak sangat tengok hasil blogbuster korang yang dah buat tuu...

Ok Bye :) 

8 comments:

  1. tak de kamera canggih2 untuk buat video sebab tu akak tak pernah buat walau banyak kali dapat..heheh..tengok orang punya je la..try la buat..bayaran lumayan tau..boleh cecah ratus2 ..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh. Ye ke? Saya pun xde camera canggih mane,compact camera jelah.. Hehehe.
      Kalau ada rezeki ,dapat lagi masa cuti sem 3bulan nt, nak try lah. :)

      Delete
  2. Sinuhaa ahha knpa tak perasan? Ha kan dah melepasss. Nad masatu nak join tapi tak ada idea so kita lupakan je hehe

    ReplyDelete
  3. hehe takpeee. lepas neyy akak kena alert kehkehh. nanti terlepas lagi :D

    ReplyDelete
  4. hahaha...kak sally plak tgk hari-hari..tapi malas lahaiii nak buat... :P

    ReplyDelete
  5. adeh..
    mcm mn boleh miss nie..
    tunggu next campaign ler jawabnyer.
    shark mmg serender ler bab vdeo2 nie.
    hehe

    ReplyDelete
  6. xpa miss kali ni.. in sha allah, ada campaign lain yang boleh sis join.. :)

    ReplyDelete