Thursday, January 28, 2016

Manchester

Assalamualaikum.

Aku and the girls habiskan masa satu hari je dekat Manchester. Aim kitorang untuk pergi ke Old Trafford, Manchester United Stadium. Of Course! *Matakeatastangankebahu*.
Kalau tak pergi stadium ni rasa macam tak pergi pun Manchester, walaupun aku ni tak ikut sangat bab-bab bola ni.


hehe. tak ingat pape sangat pun pasal tour ni. So, nak share gambar je :)


 Tapi seingat aku tour ni ambil masa dalam 2 Jam. 


and masa nak beli souvenier, fikir nak beli bola ni untuk adik lelaki aku... tapi time tu fikir beg tak muat.... Bila dah balik baru terfikir, bola kan boleh kempiskan. So, rasa macam menyesal gaklah tak beli. Haha.

After melawat stadium, Kitorang melawat sekitar Manchester, adalah masuk macam Science Museum gitu, tak amik gambar sangat kat situ.




After that, kitorang solat dekat sini and tunggu bas untuk ke Edinburgh



1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete