Thursday, January 21, 2016

London Day 2 & Day 3

Assalamualaikum.

Day 2

1) Hop On Hop Off Bus

Hari kedua kami ditemani hujan, brrrrh.. sejuk!
Tapi kitorang gagahkan juga berjalan. Aktiviti kitorang pada hari ni adalah jalan sekitar kota london dengan menaiki bas (Hop On Hop Off Bus).



Hop On Hop Off bus ni ada banyak company, So, korang boleh pilih mana satu yang korang nak naik.
Bas ni memang jalan sekitar london and korang hanya perlu pilih route mana yang korang nak. Map disediakan!




2) Harrods

Pada waktu malam, kitorang ke Harrods. cuci-cuci mata je. :)


3) Oxford Street

Kami tak bergambar sangat dekat sini sebab tengah sibuk shopping. Haha. Oxford street ni memang a must-go place kalau korang ke london. Banyak barang yang memang 'Urgh'.... memang syurga shoppinglah senang cerita. One day, bila aku dah banyak buat duit.... buat income 50k sebulan ke (amin - doa-doakanlah) nak datang sini lagi. hehe

Day 3






1) Emirates Stadium
Hari ketiga aku and the gang pergi ke Emirates Stadium, tapi aku najaa and elyss tak masuk. Alasan sebab tak minat bola. So, cuma Nada and Mayyah je yang masuk stadium ni. Selama dalam 2 jam setengah dorang kat dalam ikut tour tu, kitorang sibuk photoshoot dekat luar stadium.

Lepas tu, kitorang mula bertolak ke next destination- Manchester!

4 comments:

  1. Replies
    1. Hal yang tidak pernah terbayankan kini jadi kenyataan kepada keluargaku,,,kusus untuk AKI SANTOJOYO kami ucapkan banyak terimakasih yang sebesar-besarnya kepada aki. karena berkat bantuannya alhamdulillah keluarga kami bisa lepas dari hutang dan masalah, karena nomor “GAIB” untuk pasang togel, hasil ritual AKI SANTOJOYO memang benar-bener merubah nasib kami hanya sekejap,dan disitulah aku berkesempatan kumpulkan uang untuk buka usaha kembali,karena rumah juga sudah disita bank,,warung makan juga sudah bangkrut,,tapi itu semua aku masih tetap bertahan hidup dengan anak istriku,,walau cuma ngontrak tapi aku tetap bersabar dan akhirnya AKI SANTOJOYO lah yang bisa merubah nasib kami..maka dari itu AKI SANTOJOYO orang paling bersejarah di keluargaku…!!!jadi kepada teman-teman yang di lilit hutang dan ingin merubah nasib seperti saya silahkan hub AKI SANTOJOYO di nomor: 085211599919 atau KLIK DISINI dan dengan penuh harapan yakin dan percaya insya allah apa yang anda ingingkan pasti tercapai.

      Delete
  2. Bestnye >_< Hopefully boleh datang sana someday

    ReplyDelete