Thursday, January 30, 2014

Esok sampai Malaysia!

Assalamualaikum.

Aku betul-betul semangat nak balik Malaysia dan ini serius!

maybe over-E-X-C-I-T-E-D
Sekarang pukul 10malam waktu tempatan mesir, dan aku baru habis kemas barang untuk flight esok.
Penat. Sebenarnya dah start cuti sejak 27hb hari tu, tapi lepas je habis exam,,banyak pulak benda nak kena settle. 

Antaranya adalah menghabiskan kelas arab yang dah banyak kali tertunggak.So, terpaksalah lepas je habis exam, terus sambung kelas intensif bahasa arab. 3 hari berturut-turut kena pergi Arabic Centre. Kelas lama pulak tu, sekali pergi-4 jam. Dapat bayangkan? Penat nak translate satu-satu patah perkataan yang Ustazah Walaa cakap. Memang macam shut-down jugaklah kepala aku 3 hari tu.

Lepas tu, aku cuma ada  masa 2 hari je nak cari barang "acah-acah souvenier" before balik Malaysia. Ramai orang busy dua hari yang lepas, jadi aku decided pergi shopping segala-benda sendiri. Memang rasa macam lone-ranger sikit, tapi aku rasa best je sebab puas hati dengan barang yang aku beli.

Disebabkan aku memang nak tick semua winter-to-do list aku, jadi aku rasa memang masa cuti aku terisi di mesir ni dan memang tak ada masa sangat nak duduk lepak sambil tanya 

"eh, nak buat apa ekh?" 

adelah. tapi sikit,

Ini pun antara winter-to-do-list aku, writing a blogpost untuk abadikan kenangan. Aceh--aceh-- macam nak jolok kerongkong sendiri. uweks. 

Oklah bye.
penat sudehh~







2 comments:

  1. wahh.. nampak ke'excited-annya' disitu, hehe.. semoga selamat sampai Malaysia. :DD

    ReplyDelete
  2. Waaa..tahniah lee nak balik kampung..hakhakhak..
    Welcome home yunk..hee =D

    ReplyDelete